10

Duidelijke webshop en snelle levering

Zeer goede service en uitleg

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig advies, persoonlijke webshop

Tijdens het bestellen van een vervangende naald keurig advies gekregen over welke ik nodig heb; dit was absoluut niet de duurste ;) Na het bestellen een handmatige(!) mail ontvangen dat hij vandaag verstuurd zou worden. In één woord “geweldig”. Het hiermee persoonlijke contact siert deze webshop ontzettend, dit is tegenwoordig bij andere webshops ver te zoeken. Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
10

Schnelle Bearbeitung

War eine schnelle und gute Abfertigung. Gute Ware,und passt perfekt

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Simpelweg niks op aan te merken

Snelle levering, goede communicatie, de waren (in mijn geval een N44G repro) voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Ik kom hier graag (en gauw) weer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk!

Had eerst de verkeerde naald besteld voor mijn Pioneer draaitafel. Daarna alsnog de goede gevonden, eerste order werd zonder probleem geannuleerd en betaling ook terug gestort.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Service und Qualität

Am 06.01.20 eine Tonkapsel für meinen Telefunken Plattenspieler bestellt und am 11.01.20 erhalten. Einwandfrei ich werde bei Bedarf wieder hier kaufen

 • Aanbevelen? Ja
10

Superblij die webwinkel te leren kennen !!!

Heel blij om in contact te komen met onze noorderburen en hun site ! ongelooflijk dat men daar nog de juiste en passende onderdelen vinden voor mijn pickup die reeds meer dan twintig jaar oud is ! En ... neen hier in Belgie bestaat zo'n winkel niet laat staan om nog onderdelen te vinden ! Speciale dank aan Fred die mij steevast geholpen heeft zodat ik weer volop kan genieten van m'n vinylplaten ! Supermerci Fred !

 • Aanbevelen? Ja
10

Snell verzending. Top!

Ook tijdens de feestdag snel ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Op deze zondagmorgen een mail gestuurd of ze nog een vervangnaald voor mijn 30 jaar oude sanyo platenspeler hadden. Binnen de minuut een antwoord. Wat kan een mens nog meer verlangen. Duidelijk een eigenaar met een zielvoor zijn zaak. Service dus voor mij een dikke 10. Maak ik in België niet gauw mee. Super

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service!

Prima vervangende naald voor mijn pick-up. Snel geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Zeer goede service zelfs tijdens de feestdagen Op Zondag besteld en Donderdag na Kerst mooi aangekregen. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden!

Gisteren besteld, vandaag in huis

 • Aanbevelen? Ja
5

matig

verzendkosten waren aan de hoge kant wat na overleg is aangepast. artikel volgens de beschrijving maar, installatie boutjes en moertjes ontbreken , verpakt in anoniem Tonar doosje,zonder enige technische info.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Coen, De AT95E is alleen nog (zeer beperkt) leverbaar in bulk versie, dit staat ook in de omschrijving op de website. Bulk = onverpakt zonder accessoires, dus een kaal element met naald .

10

Zeer goede service

Ouderwets goede service. Goed advies en goede kwaliteit. Voor mij mijn nieuwe adres voor alle benodigdheden voor mijn pick-up!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een ongelooflijke kennis bij Fred Caris

Na 2 keer een uitstekende aanbeveling voor een element bij een specifieke platenspeler te hebben gekregen, de 3e keer (3 keer is scheepsrecht) een Jelco arm en Audio Tecnica MC element aangeschaft voor de ombouw van een Technics SL 1200 MK2. Wederom een uitstekend advies en hij was zelfs bereid het element al voor te monteren en af te stellen op zijn eigen Jelco toonarm, zodat de ombouw nog gemakkelijker en beter ging. Niets dan lof voor de goede prijzen op deze site en de uitstekende support.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlot en goed!

Mijn oude Philips (1976) klinkt nu als vanouds! Reken je de huidige prijs om naar de oude guldens dan is de prijs sinds die tijd nauwelijks veranderd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service!

Ik had in mijn onwetendheid een verkeerde naald besteld. Na het versturen van een paar foto's van het element kreeg ik de juiste naald en omruilen was geen probleem. Topservice!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Tweede bestelling

Eerste bestelling ging perfect. Naald ontvangen, prachtig geluid (elliptische naald natuurlijk). Helaas na een jaar met poetsen de naald beschadigd. Vanwege mijn tevredenheid nu een tweede keer besteld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitermate teverden over produkt en diensten

Zeer behulpzaam in het beantwoorden van vragen over een bepaald artikel, kennis van zaken. Het door mij bestelde artikel was bij Pick-upnaalden.nl verreweg het goedkoopst. Snelle levering!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!!!

DE SERVICE VAN DIT BEDRIJF ZOU VAN MIJ EEN VETTE TIEN MOGEN KRIJGEN. DE SERVICE IS GRANDIOOS EN SUPERSNEL. EEN AANRADER VOOR IEDERE PLATENSPELER-LIEFHEBBER!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend

Heb een defecte 3 in 1 gekocht. Inwendig alles gefixed, op de aandrijfsnaar na. Dus zoeken, en kwam hier uit bij Fred. Daar er geen snaar maar elastiekje om de aandrijving zat, moeilijk in te schatten welk ik nu moest hebben. Een besteld bij Fred, en twee dagen later (Postnl werkt niet zo snel) de snaar binnen. Past precies dus lekker draaien. Nu heb ik een pick-up van 1960 -1965. Na veel zoeken kwam ik er achter dat het element niet meer goed is. Weer bij Fred langs gegaan en n.a.w. heeft hij er een die er op zou passen. Besteld en denk morgen in huis. Wat als hij alsnog niet goed is??? Kan je hem terug sturen en kijken we verder. Deze service in tegenwoordig ongekend. Ben blij dat ik Pich-upnaalden gevonden heb. Zal er vaker komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vaktechnisch, advies, klantvriendelijk en betrouwbare levering

Op een blauwe maandag kocht ik een Sansui SR222 platenspeler met een Shure naald. Prima speler voor mijn set (Marantz met 5x Translator en 2x Canton subs). Nadat ik eerder een snaar had besteld voor een Philips draaitafel bij Pickupnaalden.nl besloot ik om Fred advies te vragen (mail) voor een nieuwe naald op de Sansui. Dat kwam heel snel en ik maakte foto's zodat hij kon zien welke naald. Ik wilde een tandje beter dus koos na Fred's advies voor de Sibata-versie. Helaas kreeg ik de verkeerde naald doordat de vorige eigenaar er een andere naald in had gezet. Via mailwisseling met Pickupnaalden.nl werd het probleem snel opgelost. De "verkeerde" naald mocht retour (uiteraard mits onbeschadigd) en werd vervangen door het juiste type Shibata. Het resultaat mag er zijn! Zoals verwacht de gehoopte geluidsverbetering. Kortom; goed passend klant-advies, snelle levering en een leerzame mailwisseling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service!

Zoals gezegd een snelle service. Vriendelijk personeel. Je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bevredigend

De pickupnaald was snel op de site vinden. Geeft snel en geduldig antwoord op vragen in Emails. Geen overdreven prijzen en na bestellig/betaling, de volgende dag al hier op de deurmat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Via de site kon ik de juiste naald makkelijk vinden en bestellen. 1 Dag later kon ik plaatjes draaie

Orgastisch!

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina